Hyvin on homma alkanut ja hieno fiilis toden totta on!

Aloitin tosin kevyemmän elämän muutama päivä myöhemmin kuin lupailin, kun oli niin kiva siirtää vielä kerran huomiseen... Keventely alkoi siis virallisesti viime sunnuntaina 23.9.2007.

Arvauskeskuksen laihdutusryhmämme ensimmäinen kokoontuminen oli 25.9.2007. Ryhmä oli ihan OK, tosin olin pienin ja nuorin ja kun asia on minulle niin tuttua, niin lautasmallin opettelu tuntuu tylsältä. Lupaan itselleni kuitenkin käydä ryhmässä, edes punnituksessa, sillä säännöllinen kontrolli kyllä auttaa. Ryhmässä on todella mukavat ohjaajat ja asiasisältö on oikein tarpeellista, samoin sekin on hyvää, että ryhmä kestää helmikuun loppuun asti eli 5 kuukautta. En vain oikein jaksa kuluttaa aikaani kuuntelemalla itsestäänselviä asioita. Toki siellä hyödyllisiäkin vinkkejä ja ajatuksia voi mieleen jäädä.

Laskeskelin hieman kaloritarvettani Nutris -ohjelman avulla, ja sain tulokseksi, että laihdun noin kilon viikossa jos syön 1280 kcal päivässä ja liikun väh. 3 krt viikossa kuluttaen 300 kcal kerralla. Tähän perustuen luulisin, että sellaiset 1500-1600 kcal päivässä olisi sopiva määrä minulle. En viitsi kuitenkaan laskea kaloreita vaan vähän sinnepäin varmasti riittää.

Huomenna on edessä kuntotesti, saa nähdä tuleeko tuomioksi rapakunto vai totaalisen surkea kunto. Noh, puolen vuoden päästä tulos on toivon mukaan aivan erilainen.